Ervaringen van anderen

Chris Bos, Chris Bos & Partners

Ik heb Menno leren kennen als een warm en invoelend mens die zich met hart en ziel inzet om mensen te bevrijden uit de grip die een conflictueuze situatie op mensen kan hebben. Hij doet dat professioneel en met kennis van zaken.”

Echtpaar:

“De mediation heeft ons absoluut verder en ook weer tot elkaar gebracht, wij hebben de gesprekken als prettig en constructief ervaren, bedankt hiervoor Menno!”

Javenda Oppewal, bestuurder PCBO Tytsjerksteradiel

Over de rol als voorzitter: “Menno kenmerkt zich door betrouwbaarheid, overzicht hebbend en grote lijnen vasthoudend en daardoor hebben we altijd effectief overlegd. Menno is verder een prettige persoonlijkheid en goed benaderbaar.

Echtpaar:

“Al na een paar gesprekken veranderde de toon in het gesprek, daardoor konden we al snel afspraken met elkaar maken over de scheiding.”

Buren:

“Menno zorgde echt voor rust aan tafel, wij konden daardoor ons verhaal vertellen. We voelden ons echt op ons gemak.De sfeer tussen ons is daardoor veranderd ten goede”

Echtpaar:

“We hebben gemerkt dat Menno echt de tijd voor ons neemt en goed heeft geluisterd naar ons verhaal. Er was ook ruimte voor onze emoties, dat luchtte op en daardoor was het mogelijk anders naar onze problemen te kijken.”