Wanneer je gaat googelen op internet of een rondje gaat bellen over wat het regelen van een echtscheiding kost is het lastig om de juiste informatie boven tafel te krijgen. Het vergelijken van mediators, advocaten en notarissen is een kunst op zich. Er zijn ook mediators die een pakket aanbieden waarin (bijna) alles geregeld is; alimentatieberekeningen, ouderschapsplan, hypotheekadvies, fiscaal advies etc. Regelmatig vragen mensen mij of ik ook een dergelijk pakket kan aanbieden en ik begrijp die vraag heel goed. Want scheiden kost naast de emotionele pijn ook altijd geld, je wordt er nooit rijker van. Er is altijd sprake van verlies en er moeten keuzes gemaakt worden die veel impact gaan hebben op het leven van jezelf, je kinderen en je ex-partner.

Het is mijn doel, als mediator, om dit verlies niet groter te laten worden dan het al is. Daarom kies ik heel bewust voor een aanbod van diensten waarmee ik gegarandeerd kwaliteit kan bieden. Bij Praktijk Viamare kunt u terecht voor alimentatieberekeningen, een ouderschapsplan en een echtscheidingsconvenant. Daarnaast is er veel aandacht voor het herstel van de communicatie zodat het gesprek tussen u en uw (ex-)partner weer op gang komt. Dan kunt u samen, in een goede sfeer, verantwoorde afspraken maken die toekomstbestendig zijn. Dat is het pakket dat ik u met veel vertrouwen aan kan bieden.

Hoeveel een echtscheiding in uw situatie ongeveer gaat kosten is afhankelijk van veel factoren. Tijdens een vrijblijvend eerste gesprek kan ik daar meer informatie over geven. Ook is het mogelijk om een vrijblijvende offerte op te stellen zodat u een goede vergelijking kunt maken.